Η ΔΙΑΣ ΑΕ πραγματοποίησε δωρεά στο Εθελοντικό Κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης

Συγκεκριμένα, η ΔΙΑΣ ΑΕ ανέλαβε την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού πυρόσβεσης σε όχημα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης. Πρόκειται για πυροσβεστική υπερκατασκευή PSpro 600-13s με αντλία υψηλής πίεσης και χωρητικότητας 600 λίτρων νερού, η οποία τοποθετήθηκε σε όχημα του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης του εξοπλισμού, την Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς την ΔΙΑΣ  ΑΕ για τη δωρεά, τονίζοντας ότι: “αποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά το έμπρακτο ενδιαφέρον και η γενναιοδωρία σας για τις ανάγκες της πόλης μας. Τέτοιες κινήσεις πολύτιμης βοήθειας μας τιμούν ιδιαίτερα και μας γεμίζουν ευθύνη, καθώς αφορούν στο πολύ σημαντικό και δύσκολο έργο της πυροπροστασίας της πόλης μας που έχει τόσο πολύ ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν”.

Από την πλευρά της, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΔΙΑΣ ΑΕ, Σταυρούλα Καμπουρίδου τόνισε: “Με ξεχωριστή χαρά παραδίδουμε σήμερα στο Δήμο Πεντέλης και στο Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας του, πυροσβεστικό εξοπλισμό προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για την προστασία του δασικού κεφαλαίου της ευρύτερης περιοχής. Ο εξοπλισμός θα αξιοποιηθεί για την περιπολία δασικών εκτάσεων και την άμεση καταπολέμηση πυρκαγιών στο ξεκίνημα τους. Μέσω της συγκεκριμένης δωρεάς επιλέξαμε να επενδύσουμε στον καταλυτικής σημασίας τομέα της πρόληψης”.