Η ΔΙΑΣ ΑΕ τιμήθηκε με το βραβείο "Χρηματοοικονομική Τεχνολογία" για το προϊόν IRIS

Με το βραβείο «Χρηματοοικονομική Τεχνολογία» για το προϊόν IRIS, τιμήθηκε η Διατραπεζικά Συστήματα (ΔΙΑΣ) ΑΕ,  στα φετινά, 5α επιχειρηματικά βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» - Ωδή στην καινοτομία, που συνδιοργάνωσαν οι Palladian Communications και η GK Media Publishing στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνολικά 12 ελληνικές εταιρείες που βραβεύτηκαν στο πλαίσιο των επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» - «Ωδή στην καινοτομία», έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στον τομέα της καινοτομίας και της τεχνολογικής προόδου, επιτυγχάνοντας να μεταβάλλουν τα δεδομένα που ισχύουν στον κλάδο που δραστηριοποιούνται, ενισχύοντας -ταυτόχρονα- σημαντικά τον συνολικότερο μετασχηματισμό της εθνικής οικονομίας.

Το βραβείο για λογαριασμό της ΔΙΑΣ ΑΕ, παρέλαβε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, Σταυρούλα Καμπουρίδου, η οποία σχολιάζοντας τη βράβευση, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευσή μας στη θεματική «Χρηματοοικονομική Τεχνολογία» στα επιχειρηματικά βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος», αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της επιτυχούς μεταβολής της ταυτότητας της ΔΙΑΣ, η οποία λειτουργεί με όρους σύγχρονης τεχνολογικής εταιρείας. Στην ΔΙΑΣ δίνουμε ξεχωριστή βαρύτητα στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την διάθεση καινοτόμων υπηρεσιών payments, όπως είναι και οι πληρωμές μέσω των προϊόντων IRIS Person to Person, που διευκολύνει την άμεση μεταφορά χρημάτων μεταξύ φίλων μέσω της χρήσης αριθμού κινητού τηλεφώνου, IRIS Person to Business, για την πληρωμή ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων μέσω της χρήσης ΑΦΜ, αριθμού κινητού τηλεφώνου ή QR code, καθώς επίσης και IRIS e-commerce, αναφορικά με την πληρωμή σε ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι διατραπεζικές υπηρεσίες μας έχουν επεκτείνει σε τέτοιο βαθμό το πεδίο εφαρμογής τους, που είναι εξαιρετικά πιθανό οι χρήστες να τις αξιοποιούν πολλές φορές μέσα στο μήνα, δίχως ίσως να το γνωρίζουν. Εξοικονομώντας χρόνο, κόπο και χρήματα, απολαμβάνοντας ασφάλεια, αμεσότητα και ευελιξία.».